Men Jespersen skal ikke i fengsel på grunn av bibelbrenningen tidligere i vår, som han ble anmeldt for av en gruppe kristne bergensere og striler.

Årsaken til at den populære riksmobberen nå må bak lås og slå, er at han har kjørt alt for fort.

Mandag denne uken var Otto Jespersen i Oslo tingrett og tilsto at han hadde kjørt altfor fort i vinter. Onsdag 1. februar klokken 17.00 suste han gjennom Hell-tunnelen i Stjørdal med en leiebil i 132 kilometer i timen, skriver VG i dag.

Det er ikke første gang komikeren har kjørt for fort — og derfor slår retten fast at den populære TV2-komikeren ikke slipper med samfunnstjeneste.

Da Otto Jespersen i går kveld var til stede i Bergen under utdelingen av Gullruten, ønsket han ikke å gi noen kommentar til saken.

— Faktum er at jeg skulle få dommen i posten, og dermed vil jeg ikke uttale meg om dette nå. Jeg er ikke interessert i å få dommen lest opp av VG, sier Otto Jespersen.

Fartsgrensen gjennom tunnelen er 80 kilometer i timen. Jespersen kjørte dermed den innleide Opel Vectra'en 52 kilometer raskere enn tillatt.

Derfor ble han også dømt til å sone femten dager i fengsel. Han mister førerkortet i elleve måneder og må gjennom en praktisk prøve før han får lov til å sette seg bak rattet igjen. Det hjelper ikke at kjendisen mener han trenger bilen i jobben.

I FARTEN: Otto Jespersen skal bak lås og slå fordi han har kjørt for fort.