Politiet sier NTB at de holder på undersøke saken, men understreker at de ikke vet sikkert hva som er skjedd.

Rundt klokken 14 fikk de melding om at det hadde vært en mann i området ved Gran skole som hadde brukt makt og tatt en jente.

— Vi fikk melding om dette klokken 14, men det skal ha skjedd klokken 13, sier politiets innsatsleder Andre Kråkenes til Dagbladet

— Vi undersøker saken, men vet ikke hvem denne jenta skal være. Det er ingen meldinger om at noen er savnet i området, sier operasjonsleder Njål Ladsten til NTB.

Rektor ved skolen, Anne Myhrvold, bekrefter i en melding på skolens hjemmesider at politiet er på skolen, men at de ikke har flere kommentarer enn hva politiet har opplyst.

— Skolen har heller ingen opplysninger som tilsier at dette er en elev ved skolen, sier Myhrvold.

Ifølge hva vitner på stedet skal ha sett hadde jenta lyst hår, og hun skal ha hatt på seg rosa jakke da hun ble bortført. Hun hadde også en ransel på ryggen. Ifølge VG Nett har politiet også sperret av et område om lag 500 meter unna der jenta sist skal ha blitt sett.

En gutt og en jente som skal ha sett hendelsen har fortalt at mannen som bortførte jenta hadde en svart lapp over det ene øyet. Hundepatruljer er satt inn i letingen.