Politiet leter etter samboeren til kvinnen som er funnet knivdrept i en leilighet på Kolbotn i Akershus. Samboeren har forsvunnet med parets felles barn.

— Politiet har ennå ikke lyktes å få kontakt med samboeren og parets felles barn. Det er vår høyeste prioritet nå, opplyste fungerende politimester i Follo politidistrikt, Ida Melbo Øystese, på en pressekonferanse på Follo politistasjon lørdag kveld.

Hun legger til at politiet ennå ikke har noen mistenkte i saken, og at de etterforsker bredt.

Follo-politiet får hjelp fra andre politidistrikt i saken. Søndre Buskerud politidistrikt opplyser at de har bistått Follo i letingen etter en bil.

Etterlyst

Samboeren, som er en norsk statsborger i 30-årene, er etterlyst internt i politiet. Etter det erfarer skal parets barn være rundt ett år. Samboeren er ikke en kjenning av politiet, ifølge kanalen.

Politiet rykket ut til rekkehusleiligheten på Trollåsen i Oppegård like etter klokken 14, etter å ha fått melding om at en kvinne i 30-årene var knivstukket i sin egen bolig.

Da de kom frem, fant de kvinnen død.

- Hørte skrik

Det antas at drapet skjedde natt til lørdag, men kvinnen ble funnet i leiligheten av familiemedlemmer lørdag ettermiddag, ifølge NRK.

Naboer skal ha hørt et skrik fra leiligheten i 01.00-tiden natt til lørdag. Samboerparets bil forsvant fra stedet kort tid etter.

Politiet opplyser at alle tilgjengelige ressurser settes inn i det videre arbeidet.

Politiet har sperret av området rundt boligen på Trollåsen og arbeider med å sikre spor på åstedet.