Dette skriver VG i dag.

De to mennene, Milan Jurisic og Vladimir Milisavljevic, betegnes som meget farlige. De er etterlyst gjennom den internasjonale politiorganisasjonen Interpol, og mistenkes for å oppholde seg i østlandsområdet. Norsk politi har ikke gått ut med noen etterlysning av de to, men Kripos-sjef Arne Huuse bekrefter at Interpol har tatt kontakt.

VG skrev torsdag at avisen er kjent med at sivilkledde spanere onsdag oppsøkte minst en adresse i Østlandsområdet i forsøk på å spore opp de to serberne. Politiet utelukker ikke at de to oppholder seg i Norge som identitetsløse asylsøkere.

Serbiske myndigheter har beskyldt den såkalte Zemun-klanen i Beograd for å stå bak en rekke alvorlige forbrytelser. Blant disse er drapene på Djindjic og på Serbias tidligere president Ivan Stambolic.

Ifølge talsmenn for regjeringen i Beograd består Zemun-klanen av en hard kjerne på rundt 200 personer. Leder skal være Milorad Lukovic, som har fortid som høy offiser i den serbiske spesialstyrken som går under navnet De Røde Baskerluene. NTB