De tre stakk av i en bil.

Fluktbilen har kjørt av veien mellom Sauda og Røldal. I denne ble det funnet tyvgods.

Klokken 16.11 opplyser politiet at fire personer er pågrepet etter ranet. De ble tatt på to forskjellige steder i Sauda kommune.

Har du bilde fra stedet? Send MMS til 2211!

Ingen personer ble skadet i ranet. Det ble ikke avfyrt skudd. Betjeningen skal ha oppholdt seg bak skuddsikkert glass. Politiet fikk melding om ranet klokken 10.41.

Fluktet i Audi

Ranerne fikk med seg mange klokker. Politiet skal ha prioritert å ta opp jakten på personene fremfor å sperre av området.

Tre væpnede ransmenn ble observert på åstedet. De tre skal ha flyktet fra stedet i en grå Audi stasjonsvogn.

Det er gjort observasjoner av fluktbilen i retning øst ut av Haugesund. Fluktbilen har kjørt av veien mellom Sauda og Røldal. Klokken 12.59 meldte politiet at de er på stedet.

Vær forsiktige

Ved 15-tiden pågikk det en storstilt jakt på ranerne. I en pressemelding ba politiet publikum i området Sauda-Breiborg om å være særdeles oppmerksomme og utvise varsomhet ved kontakt med fremmede mennesker i dette området.

Politiet ba at befolkningen i området sikrer bilene sine, låse disse av og fjerne nøkler fra kjøretøyene.

Politiet hadde observasjon på at minst to gjerningsmenn stakk fra fluktbilen da denne kjørte av veien i området Kleivane langs fylkesveg 520.

Søker med helikopter

Politiet etterlyste en rødburgunder Audi A4 Avant 1998-model. Bilen ble stålet fra parkeringsplass i Stavanger natt til lørdag. Det er ingen sikker kobling mellom denne stjålne bilen og ranet.

Politiets helikopter er i søkte i området.