Den tidligere langrennstoppen Terje Langli er for tiden på ferie med familien i leiligheten de har kjøpt i Blue Marlin Village i Natal. Leilighetskomplekset eies av en gruppe som etterforskes for å være involvert i hvitvasking av penger som stammer fra B-gjengens kriminelle virksomhet her hjemme.

Langli forteller til Trønder-Avisa at han hørte om leilighetene da han kom i kontakt med broren til den ene av de arresterte i saken.

— Samtalen endte med at vi kjøpte leiligheten, sier Langli som ikke frykter at politiet skal legge beslag på leiligheten.

Også håndballandslagets trener Marit Breivik er blant rundt 100 trønderne som har kjøpt seg leilighet i det brasilianske ferieparadiset.

— Per dato er ikke dette noe drama for vår del. Jeg bekymrer meg ikke over eventualiteter, men avventer etterforskningen, sier Breivik til avisa.

— I forhold til denne saken er jeg ganske rolig. Vi kjøpte leiligheten gjennom en statsautorisert eiendomsmekler fra Innherred, og skrev kontrakt gjennom en norsk bank, sier Breivik videre.

Håndballklubben Levangers trener, Mia Hermansson Høgdahl, sitter også på en leilighet i Natal. Hun er usikker på hvordan hun skal forholde seg til det som skjer. Hun uttrykker overfor Trønder-Avisa uro over at hun og familien kan miste investerte midler og det hun betegner som en fantastisk plass.

Kallestad, Gorm