— Han har erkjent de faktiske forhold, og politiet slipper å lete etter andre gjerningsmenn, bekrefter forsvarer Christian Wiig til VG.

Forsvareren har tidligere i dag opplyst til adressa.no at hans klient godtar varetektsfengling i fire uker.

Avhøret avsluttet - Vi har avsluttet avhøret, og siktede blir nå kjørt til fengselet. Han har samtykket til fire ukers varetekt som vil bli behandlet som kontorforretning i retten, sier politiovebetjent Geir Ole Momyr ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Han ønsker ikke å opplyse om siktede har erkjent eller ikke i avhøret.

— Det er det ikke rett av oss å si noe om, sier Momyr.

Møter ikke i retten Trondheim tingrett opplyser at fengslingsmøtet går som kontorforretning i morgen. Det vil si at den drapssiktede mannen ikke vil møte i retten.

Like etter klokken 13.00 ble mannen utskrevet fra St. Olavs Hospital, og ble deretter kjørt til politihuset i Trondheim.

Med en jakke dratt over hodet, og to politifolk på hver side, ble han satt i bilen og kjørt bort.

Mannen tilbrakte natten ved sykehuset, og var pasient på observasjonsposten B3. Der var det i formiddag politivakthold utenfor rommet hans. Etter det adressa.no erfarer var mannen til røntgen før han ble utskrevet.

Politiet vil ikke opplyse årsaken til sykehusinnleggelsen.

Den kvinnelige studenten ble funnet drept i en leilighet i et leilighetskompleks for studenter på Kalvskinnet torsdag ettermiddag.

Noen timer etter ble den siktede mannen pågrepet.