Og -— det er nok til 2 virkelige personer (på pizzaeskepråket altså 7-8 personer)

Må ha: Ferdigkjøpt pizzabunn (fra 7 kr) Tomatpuré (ca. 2 kroner) En halv kjøttdeig (ca. 15 kroner) En boks hermetiske tomater (ca. 5 kroner) Dolmio pastasaus (i det flate begeret, ca. 14 kroner), type paprika Revet ost (ca. 12 kroner)

Sett ovnen på universalpizzatemperaturen 225 grader. Steik den halve kjøttdeigpølsen, krydre med salt & pepper. Klem væsken ut av de hermetiske tomatene, kutt dem i fillebiter oppi den kjøttdeigete steikepannen, så heller du oppi Dolmio-begeret (må være paprika!) og rører rundt. Litt soyasaus kan også være godt oppi, men dette er jo en smakssak.

Smør tomatpuré ut over den ferdigkjøpte bunnen, som ikke må være tint (da blir den tørr.) Så heller du pizzafyllet over lefsen, kaster revet ost på, og fyrer hele sulamitten i ovnen i ca. 12 minutter. Det var det hele, nå har du en saftig lynmiddag som både metter og smaker. Bare husk at hver gang du lager denne, må det stå «copyright: tidogsted» nede i ene svingen.

PAAL KVAMME