• Han er jysla skjønne, sa skuespiller Mia Gundersen og kysset sin ektemann, Marcel Lelienhof enda en gang.

— Dette er akkurat som hjemme i Bergen, sa brudgommen etter vielsen til Bergens Tidende. Han tørket regndråper fra pannen.

Lørdag, nøyaktig klokken 14.49, ble de to viet.

Over 700 mennesker var til stede i kirken da de to ga hverandre sitt ja.

De som sto på utsiden lot seg ikke skremme av mye regn og sur vind, over tusen mennesker ventet utålmodig på de nygifte utenfor Stavanger domkirke.

Og de ventet ikke forgjeves.

Som vanlig lot ikke Mia Gundersen sjansen til å opptre gå fra seg. Da musikkorpset spilte opp "Congratulations" tok hun noen små dansetrinn og sang høyt med.

Og jubelen ville ikke ta slutt selv om hun kysset ektemannen på munnen flere ganger.

— Et strålende vakkert par. Og så romantisk. Jeg er helt rørt. Vielsen var et eventyr, sa brudgommens mor, Berit Lyngvær.

Selv brudeparet ble overrasket da de oppdaget at så mange ukjente hadde kommet for å hylle dem utenfor kirken. Trengselen var så stor at Marcel Lelienhof holdt på å gi opp å komme inn i bilen som skulle kjøre dem. Unge og eldre, kvinner, menn og barn, alle ville gratulere og ta på brudeparet.

Men han klarte til slutt å presse seg gjennom mengden.

Mia avslørte overfor Bergens Tidende at bryllupsreisen er utsatt til neste år. Hun ville ikke si hvor paret skal reise, men la ikke skjul på at det blir til et "himla romantisk" sted.

Lørdag kveld samlet de nærmeste familie og gode venner til fest.

Champagneflasken ble åpnet med en gang brudeparet satte seg inn i bilen.

— Skål, ropte Mia og klarte så vidt å overdøve hurraropene.

Stavanger Aftenblad/Bergens Tidende