Politiet fikk meldingen 16:57 i går. Meldingen i går gikk på at en svensk buss med turister hadde kjørt av veien på Hardangervidda, men ulykken viste seg å være av en litt anen karakter.

Fikk kutt i pannen

Det var trønderbandet Moving Oos som kjørte i den svenskregistrerte bussen, som var på vei til Bergen og konsert på Garage, skriver adressa.no .

– Vi falt over hverandre, og fikk ikke store støyten, men pålegg og juice fløy rundt hodet på oss, forteller trommisen Even Granås til adressa.no, og innrømmer at alle ble ganske skremt av ulykken.

Fem av bandmedlemmene satt rundt frokostbussen da ulykken skjedde, mens to andre i bandet lå og sov. Verst gikk det ut over vokalist Kirsti Huke, som satt ved enden av bordet og falt ned i bussens inngangsparti. Hun fikk et kutt i pannen og måtte sy noen sting på legevakten.

– Spille skal vi

Etter bussvelten måtte de 11 ombord i bussen krabbe ut gjennom et luftevindu, og fikk hjelp av politi og lokalbefolkning.

Bandet hadde torsdags kveld spilt på Studentersamfundet i Trondheim. Etter ulykken ble det leiet inn minibuss for å frakte bandet til Bergen, der konserten skulle gå som planlagt.

– Konserten blir litt forsinket, men spille skal vi, og det blir bra, forsikret Granås.

MOVING BUS: Trondheimsbandet Moving Oos fikk det dramatisk på vei til Bergen i går.
K&U
I GRØFTEN: Det kunne gått mye verre for trønderrockerne Moving Oos, som kunne krabbe ut av bandbussen på egenhånd etter ulykken.
Leserbilde, adressa.no