— Jeg tror alle forstår at det er krevende og tøft å stå midt oppe i en storm som dette, sier Hoksrud til VG Nett.

Frps nestleder Per Sandberg sier til NTB sent onsdag kveld at Hoksrud har gjort det klart at han er villig til å trekke seg fra sine politiske verv i partiet. Om Hoksrud er ferdig i politikken, vil ikke hovedpersonen si noe om.

— Dette var en veldig dum ting av meg å gjøre, og dette skulle aldri ha skjedd. Jeg skulle aldri ha gjort dette, sier Bård Hoksrud til avisa.

Mandag skal Frps sentralstyre diskutere Hoksruds sexkjøp. Dersom partiet ønsker at han trekker seg fra sine politiske verv, så gjør han det, ifølge Sandberg. Det som uansett er klart, er at Hoksrud beholder plassen på Stortinget. Den kan ikke mistes.Sandberg forteller at Bård Hoksrud vil tenke på saken i løpet av natta og komme med en uttalelse torsdag morgen.

Hoksrud sier turen til Riga sammen med tre FpU-medlemmer ikke var finansiert av partiet, men en privat tur som deltakerne betalte av egne lommer. Hoksrud kan uansett glede seg over en rad støtteerklæringer på sin Facebook-side etter avsløringen om sexkjøp onsdag kveld.

— Jeg tror alle skjønner at når man er i en slik vanskelig situasjon, så er det hyggelig å få positive tilbakemeldinger, sier Hoksrud.