Den 58 år gamle Hitra-ordføreren Ole Laurits Haugen (Ap) ble alvorlig skadd i en kollisjon mellom to personbiler på fylkesvei 714 i Snillfjord onsdag ettermiddag. Det bekrefter rådmann Roger Antonsen til Adressa.no.

— Jeg har vært i kontakt med både pårørende og sykehuset. Jeg ble kjempelei meg da jeg hørte om ulykken. Jeg synes det er forferdelig, og ble helt satt ut, sier han tilAdressa.no.

LES MER OM ULYKKEN: Alvorlig skadet i kollisjon i Sør-Trøndelag

På vei til påskeferie

Han forteller at Haugen og samboeren var på vei nordover på påskeferie da ulykken inntraff.

— Jeg vil anta at han blir borte fra jobb en stund, men det er nok for tidlig å si noe konkret, sier Antonsen.

Varaordføreren fungerer som ordfører til situasjonen blir avklart.

Politiet ble varslet om ulykken klokka 15.35, og det ble raskt klart at det var en dramatisk ulykke med to personer som satt fastklemt.

Det var seks personer involvert i ulykken, hvorav fire satt i den ene bilen, mens to satt i den andre.

Barn til legesjekk

Vakthavende på intensivavdelingen opplyser til Adressa.no at 58-åringen fortsatt har alvorlige skader i nakkeområdet og hodet. Tilstanden er stabil.

En 40-åring ble også sendt til St. Olav. Han ble lettere skadd. Tre andre personer ble sendt til Orkdal sjukehus for sjekk. To av disse er barn på henholdsvis åtte og elleve år.

Årsaken til ulykken er ikke kjent, men politiet opplyser at det har vært mye slaps på veien. Det er ikke mistanke om høy fart eller promillekjøring.