Per nå har letemannskapene gjort finsøk i 30 prosent av turområdet Aksla i Ålesund, opplyser politiadvokat Yngve Skovly i Sunnmøre politidistrikt.

-Så langt har vi ikke gjort noen funn, sier Skovly.

Vanskelig å siHan kan ikke anslå hvor lang tid det vil ta å søke gjennom hele området.

— Det er umulig å si. Det er et kupert og vanskelig terreng å lete i.

Kripos har rykket ut for å bistå med taktiske etterforskere.

— Vi ber om bistand for å støtte etterforskerne som har jobbet intenst med dette siden meldingen kom. I tillegg må vi være forberedt på at det kan ha skjedd noe kriminelt, selv om vi ikke har noen holdepunkter for det nå.

150 personer deltarNærmere 150 personer deltar i søk og det er inne ekstra ressurser i etterforskningen fra hele Sunnmøre politidistrikt.

— Vi etterforsker saken bredt og har blant annet iverksatt rundspørring flere steder i Ålesund, opplyser Skovly.

I en pressemelding opplyser politiet at de gjennomfører rundspørring på flere steder i Ålesund. Et av stedene er Fagerlia, hvor Aarseths bil ble funnet.

I tillegg leter de på Åse som er i nærområdet til hjemme hennes.

— Leteaksjonen pågår fortsatt for fullt med finsøk. Vi jobber samtidig med ulike etterforskningstiltak der vi blant annet sjekket ut tips og gjennomfører avhør, kommenterer politiadvokat Yngve Skovly. Han sier at de kontinuerlig vurderer andre tiltak.

Ber om tips

Dersom noen har tips i saken kan politiet i Ålesund kontaktes på følgende måte:

  • Telefon: 70 11 87 00 eller 02800
  • E-post: alesund-tips@politiet.no For å avgrense tipsene ber politiet dem som var på Aksla og har tips eller observasjoner om å ringe. De som har vært i området men ikke har spesielle observasjoner bes om å sende epost.
FINNER IKKE: Anja Weløy Aarseth savnet i Ålesund.