• FANGET OPP: Anders Behring Breviks fluktbil, fotografert på E6 i Hedmark, på vei mot Oslo, torsdag 21. juli 2011.

Her er han på vei mot Oslo

Ble fanget opp av et overvåkingskamera på en bensinstasjon ved Espa.

Politiet frigjorde søndag kveld et overvåkningsbilde som viser bilen som terrorsiktede Anders Behring Breivik disponerte, en VW Crafter varebil.

På vei til Oslo med bomben

Bildet er tatt av et overvåkingskamera på Shell-stasjonen ved E6 på Espa, mellom Hamar og Minnesund i Hedmark onsdag 20. juli.

Bak i bilen er Behring Breiviks hjemmelagde gjødselbombe på 950 kilo - og han er på vei fra gården han leide på Rena, til Oslo for å parkere bilen, to dager før bombeattentatet.

50.000 timers videoopptak

Ifølge TV 2 har 15 etterforskere gått gjennom mer enn 50.000 timers videoopptak under etterforskningen av terrorangrepene.

Et av politiets hovedmål har vært å finne ut om Anders Behring Breivik hadde medhjelpere under forberedelsen av terroraksjonene.

– Så langt har vi ikke avdekket det, sier etterforskningsleder John Roger Lund til TV 2.

Les også

- Breivik får ingen talerstol

Anders Behring Breivik vil ikke få anledning til å legge ut om sine ideer i fengslingsmøtet, sier sorenskriver Geir Engebretsen.

[No available link text]Bare i området rundt Regjeringskvartalet har politiet sikret videoer fra 185 kameraer.

Etter å ha parkert bombebilen utenfor inngangspartiet i Regjerningskvartalet 22. juli, gikk han fra stedet ikledd en hjemmelaget politiuniform, bevæpnet med pistol.

Les også:

Kommentarfeltet støtter ikke IE8. Vennligst oppgrader eller bruk en annnen nettleser.

Velkommen til debatt i Bergens Tidende. Vi setter pris på sterke meninger. I våre kommentarfelt er det høyt under taket, men vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis respekt for andre debattanters meninger, etnisitet, religion og legning. Husk at mange leser dine ytringer her på bt.no. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå. Du må skrive under fullt navn.

Vennlig hilsen Gard Steiro, sjefredaktør.

Siste fra Innenriks

Bilder

FANGET OPP: Anders Behring Breviks hvite varebil, med terrorbomben om bord, fotografert på E6 i Hedmark, på vei mot Oslo, onsdag 20. juli 2011. FOTO: POLITIET/SCANPIX