Det er like før vi sitter med journalen til Hagen og handlelisten til Erna i fanget. Like før en minister faller ut av skapet eller viser frem slektstre med innfelte sykdomshistorier.

Sist fredag var hovedoppslaget om den kreftsyke rådgiveren til Lars Sponheim. Mandag kunne vi lese at Erna Solberg bryr seg lite om egen kroppsvekt, men er mer bekymret for slankehysteriet. I går fylte Carl Ivar hele førstesiden i VG fordi han er arvelig kolesterolbelastet og kan få hjerteproblemer. Og innimellom får vi stadig historier om politikere som er truet på livet av helt andre årsaker.

Både Erna og Carl Ivar vil senke alkoholavgiften og er neppe tilhengere av økt avgift på sukker og andre usunne matvarer. Så nå har de endelig bevist det: De driver ikke med politikk for å mele egen kake.

Og imens venter vi i spenning på neste oppslag. Karita Bekkemellem Orheim kan bli fargeblind? (Skandale for en moteløve.) Lars Sponheims grandtante fikk munn-og-klov-syke? Vidar Kleppe satt ut av røde hunder? Valgerd Svarstad Haugland har kyssesyke? Heikki Holmås gravid? Knut Arild Hareide i nytt stemmeleie etter hormonkur?

Det er ennå 11 dager igjen av valgkampen. Mulighetene for tåredryppende historier og bløte titler er uendelige. Dette kan bli utrolig spennende, Verdens Gang.

Nesten like spennende blir det å se om noen politikere, fortrinnsvis en av statsministerkandidatene, oppdager at dette er en gyllen mulighet. En fantastisk anledning, faktisk.

Vi ser allerede førstesiden for oss: Jens Stoltenberg: Frisk nok til å lede landet.