Rasmussen ble etterlyst av politiet i dag, og familie og venner bruker både sosiale medier og plakater for å finne ut hva som har skjedd med ham.

33-åringen forlot Underwater Pub i Dalsbergstien i Oslo natt til skjærtorsdag 5. april ca. klokken 03.00 i taxi. Han ble satt av på Grünerløkka, og siden har ingen sett ham.

Drev Kokkofonen

En egen side om forsvinningen er lagt ut på Facebook, og han er også etterlyst på nettforumet Underskog.no, som han er flittig bruker av.

Politiet opplyser at Rasmussen, som er født i Bergen, er 173 cm, fyldig, har brune øyne, halvlangt mørkt brunt hår, ofte bart/ hel skjegg og snakker stavangerdialekt.

Han bodde i Bergen fra 1997 til 2003.

— Han drev Kokkofonen, der folk kunne invitere ham til å lage middag til seg, forteller faren, Egil Rasmussen.

- Ta kontakt med politiet

Faren håper nå på opplysninger som kan føre dem frem til sønnen.

— Vi vet veldig lite hva som har skjedd etter natt til skjærtorsdag. Vi vet at han var i godt humør den natten, og at han var innom hybelen. Men etter det er det ikke spor etter ham, sier han.

Ingvar Rasmussen hadde trolig på seg en lys skjorte, beige ullgenser eller beige/brun dressjakke, mørk blå dongeribukse, beige/brun parkas/vindjakke og brune/sorte Tampus sko da han forsvant.

— Hvis det er noen som har opplysninger om Ingvar fra skjærtorsdag eller etter det, vil vi veldig gjerne høre fra dem. Ta kontakt med politiets savnetgruppe i Oslo, som jobber med saken, oppfordrer faren.

Har du sett Ingvar? Ta kontakt med Oslo-politiet på telefon 22 66 91 89 eller 22 66 90 50.