Her er noen av ukens stillingsannonser for Hordaland og Sogn og Fjordane:

Lærer (kroppsøving)

Bergen Katedralskole ansetter en ny lærer i kroppsøving i disse dager. Kandidater som søker må ha relevant faglig og pedagogisk kompetanse.

Rådgiver/Spesialkonsulent

Kreftforeningen er en landsdekkende, frivillig organisasjon, og de skal nå ansette to medarbeidere for pasientvirksomhet i seksjon Vest. Prosjektarbeid, undervisning og nettverksbygging vil også bli viktige arbeidsoppgaver.

Visepolitimester

Hordaland politidistrikt skal besette stillingen som visepolitimester. Det stilles krav til politiutdannelse eller annen høyere utdanning med vekt på juridisk kompetanse. Du bør være innovativ, ha høy integritet og kunne fungere godt under arbeidspress.

Kokk

SOHO Kitchen & Lounge ønsker å ansette en sushikokk med erfaring. Rette vedkommende kan begynne å arbeide snarest!

Avdelingssjef

Det skal ansettes en ny avdelingssjef for Hans H. i Strandgaten. Forretningen selger moderne og klassiske klær til menn i alle aldre. Erfaring fra salg av merkeklær er en fordel, i tillegg til økonomisk bakgrunn.

Ship broker

En ship brokers hovedansvar er å sørge for effektiv frakt av varer med skip. Markedsføring og kundekontakt er også arbeidsoppgaver du får bryne deg på som ny ship broker for Odfjell ASA.

Pedagogisk leder

Er du en aktiv og engasjert person som er glad i å være ute? Den private barnehagen på Askøy, Lillebror Barnehage, trenger ny pedagogisk leder.

KILDE: Aetat.no og finn.no