En 12 år gammel gutt ble påkjørt bakfra mens han gikk på rulleski langs veien i nærheten av Klepp stasjon ved Bryne i Rogaland fredag kveld.

Gutten døde av skadene i 13-tiden lørdag ettermiddag, opplyser Stavanger Universitetssjukehus.

En personbil stakk av fra ulykkesstedet. Politiet har etterforsket ulykken i natt, så langt uten resultat, skriver Aftenbladet.no.

— Det er ingen utvikling i saken og ingen nye opplysninger. Saken vil bli etterforsket videre i dag av Klepp lensmannskontor, opplyser operasjonsleder Svein Kjetil Larsen i Rogaland politidistrikt.

Politiet etterlyser vitner

— Vi har avhørt et par vitner, men ikke kommet nærmere en løsning. Politiet oppfordrer bilfører om å melde seg. Vi ønsker kontakt med vitner, sier Erling Sundt ved Klepp lensmannskontor.

Ifølge en pressemelding sendt ut i 12.30-tiden lørdag har Lensmannen i Klepp fremdeles ingen mistenkt for påkjørselen.

Den 12 år gamle gutten gikk på rulleski fra Laland mot Klepp stasjon i 19.30-tiden fredag kveld. Gutten, som var i følge med sin far, ble påkjørt bakfra av en personbil. Bilen er muligens mørk eller rødlig.

Politiet har sikret en del nedfall etter kollisjonen, men kan ikke foreløpig fastslå hvilken biltype dette stammer fra. Politiet ber alle som har kjørt strekningen i tidsrommet 19.00-20.00 om å melde seg for politiet.

— Vi ber også om at de som har gått eller syklet i området tar kontakt for mulig å bistå med sine observasjoner. Dersom noen kjenner til at andre har kjørt eller skulle kjøre den aktuelle strekningen, ber politiet om å bli tipset om dette. En oppmoder føreren av ulykkesbilen til snarest å ta kontakt med nærmeste politi, heter det i pressemeldingen.

Politiet etterforsker nå saken ved at tekniske undersøkelser er og blir gjort av kriminalteknikere. Etterforskere foretar avhør, samt undersøker tips fra publikum.

Ellers vil de som er ute på patrulje se etter aktuelle biler, skriver Aftenbladet.no.

Tilstanden forverret i natt

Gutten ble sendt til Stavanger universitetssjukehus (SUS) etter trafikkulykken.

— I løpet av natten har tilstanden til gutten gradvis forverret seg, og 12-åringen er nå kritisk skadet, men stabil, sier kommunikasjonssjef Gottfred Tunge ved SUS til Aftenbladet lørdag formiddag.

12-åringen var ute og gikk på rulleski sammen med faren da ulykken skjedde.

— Han hadde på seg hjelm, opplyste operasjonsleder Kurt Løklingholm i Rogaland politidistrikt fredag kveld.

Gutten var bevisstløs da ambulanse kom til stedet.

Politiet etterlyser en mørkerød sedan av japansk merke. Bilen er trolig skadet i fronten.