Kvinnen ble brakt til Stavanger universitetssjukehus, hvor hun døde. Barnet ble forløst ved keisersnitt. Tilstanden til den lille babyen, som hadde vært åtte og en halv måned i morens mage, ble mandag kveld betegnet som kritisk og ustabil.

Operasjonsleder Kurt Løklingholm i Rogaland politidistrikt sier til NTB at politiet ikke vet om kvinnen har omkommet som følge av en drukningsulykke. Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig, men har ingen holdepunkter for at hun har omkommet som følge av noe kriminelt.

— Kvinnen vil bli obdusert tirsdag. Da vil vi forhåpentligvis få flere svar på hva som kan ha skjedd, sier Løklingholm. Ifølge Dagbladet.no var kvinnen fra Nigeria og bodde på Dale asylmottak sammen med sin mann og to barn. Hun skal ha vært på tur med sitt yngste barn da ulykken skjedde. Barnet er fysisk uskadd, men er så lite at det ikke er noe godt vitne for politiet.

Det var en annen av beboerne som hørte kvinnens rop om hjelp, og oppdaget at hun hadde falt i bekken. Politiet ble varslet om