LINE NOER BORREVIK

— Det er jo flott at han tilstår, det er et smart trekk av ham, konstaterer Kjetil Klungland, som er sønn av politimannen som ble skutt og drept av Nokas-ranerne 5. april i fjor.

Overrasket

Samtidig understreker han:

— Vi får jo uansett aldri pappa tilbake.

Mest av alt er Kjetil Klungland overrasket over nyheten om at den såkalte «mesterhjernen» angivelig har lagt alle kortene på bordet.

— Jeg vet ikke om det er noen trøst for oss i dette, men en tilståelse er jo bra for saken mot ranerne, sier han.

- Merkelig

Ifølge David Toskas forsvarer Christine Hamborgstrøm er Toska lettet over å ha kommet med tilståelsen, som han også har skrevet ned.

— Jeg synes det virker litt merkelig at han skal være lettet, men hvis han sier han er det, ja så er han vel det, sier Ketil Klungland, og legger til:

— Hvis det betyr at han ønsker å gjøre opp for seg, så er jo det veldig bra.

Avslappet

I forhold til drapet på faren er han usikker på om tilståelsen spiller noen rolle.

— Vi vet jo ikke om det var han som skjøt, sier han.

De etterlatte etter Arne Sigve Klungland opplever ingen belastning ved de stadige nyhetsreportasjene om Nokas-ranet, etterforskningen og alle de andre forholdene rundt den fatale hendelsen i påsken i fjor.

— Det ville selvsagt vært mye tøffere hvis det dreide seg om stadig kritikk mot pappa, men det gjør det ikke. Vi tenker på ham hver dag uansett, og det spiller ingen rolle at mediene gir oss påminnelser. Familien har et avslappet forhold til dette, sier Kjetil Klungland.

<b>OFFERETS SØNN:</b> Kjetil Klungland er overrasket over tilståelsen til David Toska.
John Ingemundsen