– Jeg kan bekrefte at de giftet seg som planlagt i torsdag ettermiddag. Vielsen gikk som planlagt klokken 14, sier advokatfullmektig Fredrik Schøne Brodwall ved Advokatfirmaet Furuholmen til TV 2 Nettavisen. Brodwall er medforsvarer for Schumann, sammen med advokat Morten Furuholmen.

40 år gamle Schumann giftet seg med en ti år yngre kvinne, som også soner i Stavanger fengsel. De to møtte hverandre i fengselet, der stavangerkvinnen soner en dom på fem og et halvt års fengsel for å ha oppbevart større mengder narkotika.

Også Schumanns første ekteskap ble inngått i et fengsel. Det skjedde i 1996.

Ifølge TV 2 Nettavisen får det nygifte paret ikke tilbringe bryllupsnatten sammen, og hvetebrødsdagene blir da heller ikke mange for paret. Kjell Alrich Schumann må nemlig møte i Gulating lagmannsrett førstkommende mandag, da ankebehandlingen i NOKAS-saken starter.

Schumann ble dømt til 16 års forvaring med en minstetid på 10 år for medvirkning til ranet av Norsk Kontantservice i Stavanger for snaut to og et halvt år siden. Flere av de andre NOKAS-dømte har forklart overfor politiet at det var Schumann som skjøt og drepte politimannen Arne Sigve Klungland under ranet.

NYGIFT: Nokas-dømte Kjell Alrich Schumann giftet seg i Stavanger fengsel i dag, bare dager før han må møte i retten på ny, tiltalt for dødsranet i Stavanger i 2004.
Bergens Tidende