– En 38 år gammel mann ble funnet død inne i Skårer Grill og Pizza av en kunde som meldte fra til politiet, sier jourhavende jurist Ellen Ilstad ved Romerike politidistrikt til NTB.

– Det er for tidlig å si noe om dødsårsaken, men vi legger til grunn at han er drept, sier hun videre.

Hun sier at den som meldte fra, var en kunde som kom i restauranten. Ifølge VG Nett var mannen ansatt ved restauranten, som drives av en norsk-pakistansk familie. Stedet skulle ha vært åpent til klokka 4, og mannen var alene på jobb.

Ilstad sier at det ikke har meldt seg øyenvitner til episoden, men at åstedet er avsperret og at politiet gjerne ser at eventuelle vitner melder seg.

Hun sier at ingen er pågrepet og at politiet ikke har noen konkrete mistenkte i kikkerten.

Politiet på Romerike vet ikke om noe er stjålet fra stedet, og har bedt om bistand fra Kripos.

Politiet fikk melding litt før klokka 2 natt til søndag, men vet ikke nøyaktig når drapet har funnet sted. Flere vitner sier imidlertid at de hørte skudd kort før.

En 49 år gammel kvinne som var ute og luftet hunden, opplyser til VG Nett at hun hørte skudd omkring klokken 01.40, og en 17-åring som befant seg på en bensinstasjon 50 meter unna, sier han hørte flere enn to skudd.

– Det var ikke skudd fra automatvåpen. Det var tydelig opphold mellom skuddene. Jeg trodde det var fyrverkeri, sier han til VG Nett.

ÅSTEDET: Her ble mannen funnet drept. Det var en kunde som fant ham skutt.
Åserud, Lise