Onsdag kveld var den 26 år gamle kvinnen på byen sammen med søsteren og en annen venninne. De hadde vært på nattklubben Metro. Da de sent på natten skulle gå til 7-Eleven i Torggaten, ble 26-åringen plutselig veldig rar i oppførselen.

— Dopet på Metro

— Hun skal ha oppført seg helt annerledes enn hva hun vanligvis gjør. Hun var helt ute av seg. Vi tror nå at hun fikk noe i drinken sin på Metro. Hun var kun på dette utestedet, forteller 26-åringens far.

Utenfor 7-Eleven skal 26-åringen blant annet ignorert en rasistisk bemerkelse mot en venninne, noe hun vanligvis aldri gjør. Hun går alltid i forsvar. Det gjorde hun ikke denne gang.

Mens søsteren og venninnen handlet på 7-Eleven, sto 26-åringen selv utenfor.

Da de kom ut, kunne de ikke finne henne, og trodde hun hadde kommet seg hjem.

- Jeg er blitt bortført

Senere på natten ringte 26-åringen søsteren og fortalte at hun var i et rom med en etasjeseng og at det var en som truet med å drepe henne. Hun fortalte at hun var blitt bortført.

Litt senere skal hun ha ringt en arbeidskollega og forklart at hun var livredd.

Tidlig på morgenen tok 26-åringens far kontakt med politiet og ville melde henne savnet.

— Hun har aldri forsvunnet før. Vi var utrolig stresset, sier 26-åringens far.

26-åringen ble meldt savnet på Fana politistasjon i titiden i går og politiet gjorde noen søk, før hun like før klokken 11 i går formiddag ble funnet av politiet på et overnattingssted i Kong Oscars gate. Da hadde hun ringt sin mor og fortalt hvor hun var.

Sendt til voldtektsmottaket

Hun ble funnet avkledd nedentil ute av stand til å huske noe av det som hadde skjedd med henne.

— Vi er livredde for at hun kan ha blitt neddopet på et utested og så kidnappet. Hun har fullstendig blackout, sier 26-åringens far.

26-åringen ble sendt rett til legevakten for sjekk på voldtektsmottaket i går.

— Hun er svært preget av situasjonen og har fått tilbud om krisepsykiatri. Hun husker ikke noe av det som har skjedd, sier faren hennes.

Vold- og sedelighetsseksjonen var i går orientert om forholdet, men hadde lite informasjon.

— Det eneste vi vet er at det er en kvinne som nå er på legevakten for sjekk. Vi avventer til vi får en anmeldelse, sier Tove Lian Mathiesen, etterforskningsleder på vold og sedelighetsseksjonen i sentrum.

Ifølge familien vil anmeldelsen bli levert til politiet i løpet av dagen. I går kveld var kvinnen for sliten til å anmelde forholdet.

Odd Mehus