Politiet vil trolig onsdag kunne få bekreftet om den omkomne er den 89 år gamle savnede kvinnen som bodde i leiligheten.

– Stedet er sikret med vakthold, og de tekniske undersøkelsene fortsetter onsdag. Først da kan vi si noe om årsaken, sier operasjonsleder Lars Letnes i Nord-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Tomannsboligen ligger i boligtunet Hågenmelen boligsameie ved eldresenteret i Beitstad.

Overtent

Ifølge adressen.no var det en sykepleier ved eldresenteret som oppdaget brannen. Huset består av to vertikaldelte leiligheter.

– Den ene leiligheten er totalt utbrent. Den andre er også totalskadd, sier stasjonssjef Tor Fossum hos politiet i Steinkjer til NTB.

Politiet og brannvesenet ble varslet om brannen rett etter klokken 12 tirsdag. Den ene leiligheten var da overtent, og brannen spredte seg raskt til den andre boenheten.

Vakthold

Personen som er funnet, vil bli forsøkt identifisert onsdag for å bringe på det rene om det dreier seg om den savnede kvinnen, som er hjemmehørende i leiligheten.

– Vi leter ikke etter flere savnede nå, sier stasjonssjef Fossum.

Politiet vil ha vakthold over natten på brannstedet til teknisk etterforskning starter onsdag morgen. I tillegg fortsetter politiet med den taktiske etterforskningen, med vitneavhør.