Delegasjonen fra Hordaland var nesten samstemt mot forslaget, og Torkild Åmland talte på vegne av delegasjonen. Etter en lang rekke engasjerte innlegg for homofil adopsjon, særlig fra FpU, var Åmland den første som talte mot.

Advarte

— For mange kan dette være det siste som får folk til å forlate Frp org stemme på et annet parti, dersom det blir vedtatt, sa han. - Vi har god troverdighet på dette spørsmålet, og jeg vil advare mot at vi gjør en kuvending her.

Selv om det var få som talte mot homofil adopsjon, viste det seg at flertallet i salen var den tause majoritet. Av de 291 stemmeberettigete i salen, var det bare 78 som stemte for å endre den konservative politikken på dette området.

Klart mot bompenger

Landsmøtet vedtok også at Fremskrittspartiet fortsatt skal være mot alle former for bompenger. Nestleder Per Sandbergs forslag om å åpne for bomringer rundt Bergen og Oslo, ble ikke tatt hensyn til. Tvert i mot, et forslag fra Finnmark Frp ble vedtatt mot seks stemmer. Det konkluderer med : Landsmøtet mener at «nei til bompenger» er et av punktene vi fortsatt skal stå fast ved.

Og slik blir det.

Hva synes du om at homofile får adoptere barn? Si din mening i kommentarfeltet!