I denne ukens utgave av Se og Hør, kan ni av Norges fotballfruer se seg selv på trykk i en kåring der leserne er bedt om å stemme frem den vakreste av dem. Ingen av kvinnene er blitt spurt om de vil stille opp i bladet. Det liker de dårlig.

— Dette er en prinsippsak - Se og Hør burde spurt oss på forhånd om vi ville være med, sier Caroline Grønli, gift med Viking-spiller og sunnfjording Alexander Ødegaard.

Hun ble oppmerksom på oppslaget først da Kristin Næss Sørensen, som er konen til Martin Andresen, kontaktet henne tidligere i uken.

— Jeg føler meg provosert av dette, både som privatperson og som kvinne. Dette føles som et overtramp siden jeg ikke er blitt spurt på forhånd, sier Næss Sørensen til fagbladet Journalisten.

«Fotballgutta scorer stort - også når det gjelder damer», skriver Se og Hør, og lokker med en shoppingweekend for to for 10.000 kroner til den heldige vinner.

Grønli har stilt opp i Se og Hør to ganger tidligere. Bildet som er brukt i ukens reportasje er fra parets bryllup, og ble godkjent til bruk den gangen.

— Har du tenkt å foreta deg noe i denne saken?

— I utgangspunktet ikke. Man kan ikke ta dette altfor seriøst når det er sladrebladet Se og Hør det er snakk om Dette er et useriøst blad, og slik kommer de unna med slike ting som dette også. Folk gidder ikke gjøre noe med det, sier hun.

Assisterende sjefredaktør i Se og Hør, Harald Haave, ønsket ikke å kommentere saken overfor Bergens Tidende.

— Aviser som oss gjør ting som dette hele tiden, sier Haave.