En fortvilet mann ba natt til fredag politiet om hjelp til å finne ut hvor han var, etter at han hadde våknet innelåst i en buss. Deretter måtte han vekkes igjen etter å ha blitt plassert på toget.

— Han visste ikke hvor han befant seg, og han fikk heller ikke opp døren på bussen, opplyser operasjonsleder Trond Ola Berg i Hedmark politidistrikt.

- Var noe bedugget

Mannen hadde gått på bussen i Oslo og skulle til Trondheim.

— Han var noe bedugget da han entret bussen, opplyser Berg.

På telefon beskrev mannen hva han så fra bussen da han hadde våknet. Blant annet så han ei elv eller en innsjø og mange campingvogner, og han så et stort tårn i skogen langt unna.

Politiet mente at dette stedet kunne være Rena, og fikk hjelp av en drosjesjåfør. Sjåføren klarte å spore opp bussen. Etter hvert kom også en bussjåfør til stedet for å bistå, og sammen klarte de å få mannen ut.

Sovnet en gang til

Politiet ble oppringt av mannen klokken 5.55 fredag morgen. Mannen ble deretter plassert på et tog til Hamar.

Men to timer senere måtte politiet trå til atter en gang. Da hadde mannen sovnet på toget som nå var ankommet Hamar stasjon, skriver Hamar Arbeiderblad.

Det viste seg at han hadde fortsatt drikkingen inntil han sovnet. Politiet tok fra ham ei flaske sprit og satte ham på venterommet på stasjonen i påvente av neste tog til Trondheim.