— Det er ikke inngått noen avtale om kjøp av bolig til prinsesse Märtha Louise og Ari Behn, sier informasjonsrådgiver Sven Gj. Gjeruldsen til NTB.

Avviser

Boligen i Lommedalen, som ifølge Se og Hør skal kjøpes av prinsessen og hennes mann, er en av mange eiendommer det nygifte paret har vist sin interesse for. Også huseieren Anne Karoline Smeland Geelmuyden avviser at hun har inngått avtale med prinsessen.

Det har i mange uker vært kjent at Märtha og Ari Behn har vært interessert i prakteiendommen i Burudveien i Lommedalen. Men etter det NTB erfarer har det ikke vært kontakt mellom paret og huseieren etter bryllupet. Smeland Geelmuyden var tidligere gift med PR-kjendis Hans Geelmuyden. Hun har bodd på eiendommen siden 1995.

Ifølge Se og Hør er det nygifte paret villig til å kjøpe eiendommen av Smeland Geelmuyden for 15 millioner kroner, men det skal ikke være aktuelt for paret å bruke så mange penger på en bolig.

Overrasket

Smeland Geelmuyden sier hun er svært overrasket over oppslaget i ukebladet. Hun avviser overfor NTB at det er inngått noen avtale.

— Jeg bor der, og har ingen konkrete planer om å gjøre noe annet. Den er ikke lagt ut for salg, sier Anne Karoline Smeland Geelmuyden. Men hun utelukker ikke å selge eiendommen.

— Det er en stor eiendom, og det er mye vedlikehold, sier hun.

Smeland Geelmuyden vil ikke kommentere hvorvidt hun nå er i samtaler med paret om et eventuelt salg, og stiller seg uforstående til Se og Hørs opplysninger om at det er avtalt en pris.

Intet nytt

— Vi har ikke diskutert pris. Det har ikke vært så konkret. Jeg aner ikke hvor de kan ha dette fra, sier huseieren. Hun legger til at det ikke er skjedd noe nytt i saken siden VG skrev at eiendommen var aktuell for paret for nær tre uker siden.

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn oppholder seg for tiden utenlands og vil neppe ta opp jakten på bolig før i neste måned.

(NTB)

PÅ JAKT: 24. mai ga prinsessen sitt ja til Ari Behn. Nå er de nygifte på husjakt.
Foto: Heiko Junge / Scanpix