Begge foreldrene og hennes fem år gamle storesøster mistet livet i ulykken. Jenta har også en mindre bror på noen måneder som overlevde ulykken. For ham er tilstanden alvorlig og stabil, får NTB opplyst ved Stavanger universitetssjukehus tidlig fredag morgen.

Harald Gullestad (37), Gunn Karin Gullestad (30) og Gunda Elise Gullestad (5) døde trolig momentant i ulykken, som skjedde da familiens personbil kolliderte med en hjullaster ved Gjedrem sør for Vikeså i Bjerkreim.

— Ulykken skjedde fordi hjullasteren kom over i motgående kjørefelt og traff bilen. Hvorfor det skjedde, vet vi ikke, sier politistasjonssjef Henry Tendenes i Egersund til VG.

Føreren av hjullasteren kom uskadd fra ulykken. Det var våt veibane der ulykken skjedde, i en sving der fartsgrensen er 90 kilometer i timen.

Familien Gullestad kommer fra det lille lokalsamfunnet Moi i Lund kommune, og hele bygda er preget av den tragiske ulykken. En rekke mennesker samlet seg torsdag kveld i Lund kirke for å bearbeide sorgen. Fredag flagges det på halv stang fra alle offentlige bygninger, og det blir holdt minnestund i Hammeren barnehage, der familiens fem år gamle datter gikk.

— Dette er et sjokk for hele lokalsamfunnet. Kriseteamet ble kalt sammen og har oppsøkt pårørende og barnehagen der det ene barnet gikk, sier ordfører Kjell Erfjord i Lund til Stavanger Aftenblad.

DØDSULYKKE: Begge foreldrene og ett av de tre barna i bilen døde i kollisjonen med en hjullaster på E39 ved Gjedrem sør for Vikeså i Bjerkreim kommune i Rogaland torsdag morgen.
SCANPIX