— Det at liket ble funnet fullt påkledd kan bety at Gry Hosein forlot Faresgrillen slik ektemannen har forklart i politiavhør. Dermed kan Hoseins sak like godt være styrket og ikke svekket slik politiet hevder, sier Gamal Hoseins forsvarer, advokat Jan Erik Granmo til NTB.

Han mener at politiet ikke la fram noe nytt under fengslingsmøtet onsdag, med unntak av likfunnet som de mener er Gry Hosein. Ifølge advokaten motsatte Gamal Hosein seg videre fengsling.

Spørsmålet om fortsatt varetekt for Gamal Hosein ble behandlet bak lukkede dører. Forhørsrettens kjennelse er først ventet torsdag morgen klokken 9.

Politiet frykter at en løslatelse av Gamal Hosein enten vil føre til at han rømmer landet eller at han kan forspille bevis i drapssaken.

Politiet har ennå ikke bekreftet identiteten på kvinneliket som ble funnet i Skienselva tirsdag formiddag, men de mener at det er Gamal Hoseins kone, Gry. De har heller ikke sagt noe om dødsårsaken.

Gry Hosein forsvant 13. januar. Hennes mann har hittil sittet seks uker i varetekt.

NTB Les også: Fengsling bak lukkede dører

AVSONDRET: Fengslingsmøtet onsdag ble holdt for lukkede dører. Til venstre drapssiktede Gamal Hosein, til høyre hans forsvarer, Jan Erik Granmo. (Foto: ScanPix)