200 mannskaper fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp, frivillige og politi ble satt inn i letingen søndag, opplyser politiadvokat Jan Helge Palm i Tønsberg politidistrikt til NTB.

Han sier letingen ble konsentrert om de samme områder som ble undersøkt lørdag — først og fremst kanalen mellom Nøtterøy og Tønsberg samt området mellom den savnedes bopel og huset han forlot i Teie etter festen torsdag kveld. Letingen foregikk kun på land søndag.

Avhø

Politiet arbeider ut fra at Hogsnes forlot festen alene omtrent klokka 22.30. Han var den første som brøt opp, og gjorde det uten å gi beskjed om hvor han hadde tenkt seg. Politiet har ikke sikre opplysninger om ham etter at han forlot festen til fots.

Det er i avhør av andre festdeltakere kommet fram ulike opplysninger om Hogsnes var beruset, eller hvor beruset han var. Samtlige deltakere på festen var søndag avhørt bortsett fra en.

— Vi har ingen klare indikasjoner på hvor han hadde tenkt seg, sier Palm.

Hjemmet til den savnede ligger på Tolvsrød nord for Tønsberg i retning Åsgårdstrand, fire til seks kilometer fra stedet der festen ble holdt i et privathus.

Søkte hele natten

Palm opplyser at politiet i Tønsberg søndag ettermiddag ennå ikke hadde bedt Kripos om assistanse.

Søket ble tatt opp søndag formiddag etter at politi med sporhunder hadde fortsatt søket natt til søndag. Lørdag deltok mellom 40 og 50 personer. Søndag ble altså letemannskapene firedoblet.

Ingen teori

Politiet har ingen teori om hva som kan ha skjedd og finner foreløpig ingen grunn til å se saken i sammenheng med de to andre ungdommene som er forsvunnet, i henholdsvis Hemsedal og Sandvika. Søndag hadde det ennå ikke vært kontakt mellom politiet i Tønsberg og Sandvika/Hemsedal om forsvinningssakene. Men kontakt vil blitt tatt.. Foreldrene meldte sent fredag fra til politiet om at 17-åringen ikke var kommet hjem, nesten et døgn etter at han sist ble sett.

(NTB)

OMFATTENDE LETEAKSJON: 17 år gamle Lars Gillesen Hogsnes har vært savnet siden han forlot en privat fest på Nøtterøy i Vestfold torsdag kveld. 200 mannskaper fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp, frivillige og politi ble satt inn i letingen søndag.
FOTO: SCANPIX