Nesten alle forteller om TV-dokumentaren fra Las Vegas der Behn omgir seg med polske prostituerte som sniffer kokain.

"Märtha Louise velger den skandaleombruste forfatteren. Det er noe med det norske kongehuset og kontroversielle hjertevenner", skriver svenske Aftonbladet .

Det tyske nyhetsbyrået DPA omtaler Behn som en "skandalør" og en provokatør.

I Dagens Nyheter understrekes det at Ari Behn på lik linje med kronprinsesse Mette-Marit er en fremmed fugl i den kongelige verden.

— Riktignok har han lenge beveget seg i de norske jetsettkretsene, men han er også blitt anklaget for å bevege seg i narkotikamiljøer og har nektet å svare på om han selv har brukt narkotika noen gang, skriver avisen på sine nettsider.

Svenske Expressen bringer også nyheten ut til sine lesere, og konstaterer at Märtha Louise har forlovet seg med den skandaleomsuste forfatteren Ari Behn.

"Han har skapt store overskrifter gjennom å figurere i sin egen film, som ble spilt inn i Las Vegas, med polske prostituerte som sniffer kokain", skriver avisen.

Den tyske nettavisen Netzeitung.de har også fått med seg at Norge nå forbereder seg på et nytt kongelig bryllup.

"Prinsesse Märtha Luoise vil gifte seg med Ari Behn. Den postmoderne forfatteren (...) går for å være "svigersønnen fra helvete"", skriver den tyske nettavisen.

Danskenes svar på NRK, Danmarks Radio , skriver på sine nettsider at "Ari Behn har vært en del i norske medier, og verst gikk det etter at han medvirket i et reiseprogram, hvor prinsessens kjæreste røyket marihuana for åpen skjerm. Ari Behns vennekrets består dessuten av festglade unge mennesker i det hippe kunstnermiljø i Oslo - en gruppe som betegnes som "alle dørvakters skrekk"".

OPPMERKSOMHET: Forlovelsen mellom Ari Behn og prinsesse Märtha Louise får stor oppmerksomhet i flere utenlandske nettavise, blant annet svenske Expressen.
Faksimile av expressen.se