Etter det Aftenbladet erfarer, skal mannen ha vært overstadig beruset da han slo den kvinnelige kabinansatte over øret slik at hun begynte å blø kort tid før flyet skulle lande i Malaga.

— En passasjer ble oppfattet som ubehagelig da flyet skulle inn for landing i Malaga, og en flyvertinne forsøkte å flytte ham til et sete der han kunne sitte alene. Det ville han ikke, og han angrep da en av våre ansatte. Hun fikk inn et slag på en av vertinnene, sier presse- og informasjonssjef i Norwegian, Åsa Larsson til Aftenbladet.no.

Da flyet landet i Spania i 19-tiden i kveld, sto både politi og ambulansepersonell ved ankomsten. Mannen ble pågrepet av lokalt politi, mens flyvertinnen ble fraktet til sykehus.

Jobber på vei tilbake

— Flyvertinnen har sydd et par sting. Hun har det fint og jobber på flighten som går tilbake til Stavanger nå i kveld, sier Larsson.

Hendelsene førte til at returen til Stavanger ble forsinket. De første meldingene gikk ut på at flyet måtte fly med redusert bemanning, og det vil ført til at ikke alle fikk plass på flyet.

Norwegian flyr likevel med fullt crew, og kunne dermed ta med alle passasjerene. Vertinnen som ble slått på vei ned til Spania, jobber som vanlig på returflighten.

Er politianmeldt

Det meldes fra passasjerer som skal returnere til Stavanger at de gikk om bord i flyet klokka 21.30. De kom seg avgårde mot Stavanger like etter klokken 22.00 lørdag kveld.

I utgangspunktet skulle flyet lettet fra Malaga klokken 19.30.

Passasjerene som ventet i over to timer på avgangen, har ikke fått noen informasjon fra Norwegian om hva som er årsaken til forsinkelsen.

Mannen som angrep flyvertinnen er politianmeldt.

— Norwegian har gjort en politianmeldelse til spansk politi i Malaga, bekrefter Larsson.