Det melder Innsida.no.

Etterforskningen av de tre dødsfallene i en enebolig på Byåsen i Trondheim har hittil ikke gitt holdepunkt for at det har skjedd noe kriminelt.

Seksjonssjef Terje Lunde ved Sør-Trøndelag politidistrikt opplyste dette da han torsdag orienterte pressen om politiets etterforskning av dødsfallene og brannen som ble oppdaget onsdag ettermiddag.

I den videre etterforskning utelukker politiet likevel ikke helt at det har skjedd en kriminell handling.

– Muligheten må vi holde åpen, sa Lunde.

Lukter brent

Identiteten til de tre omkomne er kjent. Men politiet ville torsdag formiddag ikke bekrefte navnene på kvinnen og hennes to døtre, fordi de ikke er identifisert, og fordi alle pårørende ikke er varslet.

Byåsen skole, der de to jentene var elever, startet skoledagen torsdag med en minnestund. (

Det var et vitne som meldte fra til politiet onsdag ettermiddag om at tre personer var funnet livløse i bolighuset ved Kyvatnet på Byåsen. Teknikere fra politiet undersøkte boligen onsdag kveld for å finne et svar på hva som har skjedd.

– Vi kan bekrefte at det er en mor og hennes to døtre som er funnet. Vi arbeider med å få kartlagt hva som har skjedd, sier vaktleder Trond Eide ved kriminalvakta i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Vinduene i eneboligen i Vegmesterstien skal være dekket av sot og det luktet brent i området, noe som kan bety at det har vært en ulmebrann i boligen. En nabo forteller til NTB at han merket lukten allerede tirsdag.

Ifølge adressa.no er det ingen ytre tegn til at det skal ha vært brann i boligen.

Gorm Kallestad / SCANPIX
Gorm Kallestad / SCANPIX
Gorm Kallestad / SCANPIX