Politiadjutant Monica Furustøl ved Rogaland politidistrikt sier til NTB at funnet foreløpig ikke gir politiet grunnlag for å utelukke ransteorien. Hun ønsker ikke å opplyse eksakt hvor stort beløp som ble funnet i bilen, eller om pengene var godt gjemt.

Politiet tror gjerningspersonen må ha fått blodflekker på klærne sine da drapet ble begått og oppfordrer publikum om å rapportere om eventuelle funn av klær i hager eller søppelkasser.

Assistanse fra Forsvaret

Politiadjutant Monica Furustøl sier til NTB at politiet hele tiden vurderer om søksområdet skal utvides. Undersøkelsene fortsatte tirsdag med assistanse av mannskaper fra Norsk Folkehjelp. Personell fra Forsvaret utstyrt med metalldetektorer skal også bistå i søket etter drapsvåpenet.

Politiet bekrefter at de har fått inn flere interessante tips, men avviser å gi nærmere opplysninger om enkelttips. Ifølge Nettavisen skal ett av tipsene gå ut på at noen som kjente den 37 år gamle drosjesjåføren skal ha forsøkt å sverte ham ved å angi ham for forsikringssvindel.

Knivlignende stikkvåpen

Politiet karakteriserer drapsvåpenet som en knivlignende stikkvåpen. Våpenet var tirsdag ettermiddag ennå ikke funnet. Politiet antar gjerningspersonen har kvittet seg med våpenet, og oppfordrer publikum om å rapportere om funn som kan være interessante.

Politiadjutant Monica Furustøl bekrefter at obduksjonen av den drepte er ferdig. Politiet har fått en muntlig rapport, men ønsker ikke å kommentere innholdet. Det vil ta tid før den skriftlige rapporten foreligger.

Ingen funn

Det ble tirsdag ikke gjort funn i områdene rundt parkeringsplassen utenfor Stavanger der drosjesjåføren ble funnet drept søndag kveld.

— Vi har ikke funnet noe som så langt kan knyttes til saken, sier søksleder Ralph Grønning ved Rogaland politidistrikt til NTB.

(NTB)