Kvinnen ble funnet død i Hønefoss søndag.

Politiet fikk også medhold i sitt krav om full isolasjon av siktede i de fire ukene. Rettsmøtet ble holdt for lukkede dører. Mannen nekter å ha noe med dødsfallet å gjøre.

Politiet fikk melding om dødsfallet i 12-tiden søndag, og anså det for mistenkelig.

Den pågrepne 37-åringen er en kjenning av den drepte kvinnen, og ifølge ringblad.no skal de to ha vært kjærester på et tidligere tidspunkt.

Det var avhør av personer i avdødes bekjentskapskrets som førte til pågripelsen av mannen, skriver ringblad.no.

— Vi har ingen tilståelse, og mannen har ikke forklart seg ennå. Men opplysninger vi fikk inn under etterforskningen gikk i en retning, sier politiinspektør Bjørn Erik Sem-Jacobsen i Nordre Buskerud politidistrikt til NTB.

— Vi har foreløpig ikke konfrontert ham så mye med andre opplysninger som vi sitter på, og vi fortsetter etterforskningen, sikrer spor på åstedet og foretar vitneavhør, sier Sem-Jacobsen.

Kvinnen ble funnet i leiligheten sin i Hønefoss sentrum.

— Det er for tidlig å si når kvinnen ble drept, men det ser ut som hun kan ha ligget en stund. Det kan dreie seg om flere dager, sier Sem-Jacobsen til NTB.

Han vil ikke gå inn på dødsårsaken før den foreløpige obduksjonsrapporten fra Rettsmedisinsk institutt kommer i løpet av mandagen.