Et av våpnene som ble brukt skal ha vært en spydlignende gjenstand.

Sammenstøtet fant sted like etter klokken 22 på Melafestivalen på sjøsiden av Oslo rådhus. Flere patruljer med bevæpnet politi rykket ut til stedet

En person pågrepet

Politiet i Oslo har pågrepet en person etter slagsmålet på Melafestivalen, da en spydlignende gjenstand ble brukt som våpen, skriver NTB.

– Fire personer er skadet, men alvorlighetsgraden er uklar, sa politiets innsatsleder, Harald Mandt, til Aftenposten.no sent i går kveld.

Senere kom meldingen om at ingen av dem skal ha blitt alvorlig skadet.

Sammenstøtet mellom flere personer fant sted på selve festplassen på sjøsiden av Oslo rådhus. Flere personer flyktet fra åstedet, midt i menneskemengden. De skadede ble tatt hånd om av ambulanse og i Røde Kors-teltet på åstedet og noen tok også taxi til legevakten.

Kom seg unna

Det var sivilkledd politi på festplassen da slagsmålet fant sted, men de aller fleste som var innblandet klarte å komme seg bort i folkemengden.

Flere bevæpnede politipatruljer ble satt inn i letingen etter gjerningsmennene. Etter det Aftenposten erfarer, skal noen av de innblandede i sammenstøtet ha forbindelse til gjengmiljøet.

Melafestivalen er en gratis musikkfestival med multikulturell profil som foregår i Oslo fra 14. til 16. august.