En mann ble torsdag kveld dumpet med store skader utenfor St. Olavs hospital torsdag kveld. I dag ble to kvinner og to menn varetektsfengslet for kidnapping og tortur av mannen.

— Jeg kan bekrefte at fire personer i ettermiddag ble varetektsfengslet fra én til fire uker. De er siktet for legemsbeskadigelse og frihetsberøvelse av en mann født i 1979, sier Bård Jacobsen på krimvakta ved Sør-Trøndelag Politikammer.

Slått med balltre

Den fornærmede (29) skal ha blitt sterkt mishandlet. Gjerningsmennene skal ha slått mannen med knyttede never og med balltre, både i ansiktet i hodet og på kroppen. Videre skal mannen ha blitt teipet for munnen eller fått tredd noe plast over hodet, så han har fått pustevansker.

— Fornærmede er blitt påført store smerter. Han har fått flere brudd og hevelser samt en skade på lungene, opplyser Jakobsen.

Etter siktelsen har frihetsberøvelsen og mishandlingen funnet sted mellom natt til onsdag og klokken 20 torsdag kveld.

— Det er uklart om det er de siktede eller andre som avleverte mannen ved St. Olavs hospital torsdag, sier krimvaktlederen.

17-åring fengslet

De siktede er to menn født henholdsvis i 1962 og 1970, og to kvinner født i 1991 og i 1980. Den 17 år gamle kvinnen er den av de fire som er varetektsfengslet for en uke.

Det er mistanke om at mishandlingen har funnet sted i et hus i Klæbu og/eller i en bil. Huset tilhører den eldste av de to mennene.