Tre av personene ble knivstukket litt etter klokken 2 natt til fredag.

– Tre personer ble knivstukket ved Rådhuset. To av dem ble sendt til Ullevål universitetssykehus, den ene med alvorlige, men ikke livstruende skader. Den tredje skadde ble sendt til Aker universitetssykehus, opplyser operasjonsleder Kjell Hjulstad i Oslo politidistrikt til NTB.

Ved 3-tiden holdt politiet på med vitneavhør i saken.

– Det er litt uklart hva som har skjedd, men trolig var det to gjerningsmenn som sto bak knivstikkingene. De to skal være lyse i huden og hadde forlatt stedet etter ugjerningen, sier Hjulstad.

Ifølge Dagbladet.no skjedde knivstikkingen utenfor utestedet Tempest i Oslo sentrum. Til VG Nett sier innsatsleder Rune Instebø at politiet er interessert i tips fra publikum. I morgentimene hadde politiet fortsatt ikke pågrepet noen i saken, og etterforskningen pågikk fortsatt ved 6-tiden.

En fjerde person ble knivstukket senere på natten. Episoden hadde ikke sammenheng med knivstikkingen ved Rådhuset.

– Klokken 3.37 fikk vi melding om at en person var blitt knivstukket i området ved Akersgata og Tollbugata. Personen ble sendt til Aker universitetssykehus, og ble ikke livstruende skadd. Vi har pågrepet en person som vi mener er gjerningsmannen, sier Hjulstad til NTB.