De to kvinnene var døde da politiet kom til ulykkesstedet ved 4.30-tiden, mens mennene døde av skadene på Ullevål sykehus søndag. Den ene døde om formiddagen, mens den siste døde ved 17.30-tiden, etter å ha blitt operert for hodeskader.

En femte person som også var med i bilen, en mann fra Oslo, har sjokkskader og andre lettere skader. Han ligger fortsatt på Ullevål sykehus og kan ikke avhøres før mandag, opplyser politiet.

Tok tid å finne bilen Politiet brukte lang tid på å finne ulykkesstedet, trolig fordi bilen havnet langt fra selve veibanen, sier jourhavende i Asker og Bærum politidistrikt, Anne Karoline Bakken, til NTB. Den lille Peugeoten har kjørt utfor veien like ved avkjøringen til Holmen i retning Drammen. Bilen falt omkring fire meter ned på en gangvei og havnet på taket

— Vi fikk melding om ulykken like etter klokken 4. Meldingen var noe uklar, og ved 4.30-tiden kom en ny melding som gjorde at vi rykket ut. Men det er ting som tyder på at ulykken har inntruffet en god stund før vi fikk den første meldingen, sier Bakken.

Politiet antar at mannen som overlevde ulykken, kom seg ut av bilen via sjåførdøren. De fire andre satt fastklemt i bilen da hjelpemannskapene kom til åstedet.

Regn frøs til is på veien Politiet foretok søndag tekniske undersøkelser på ulykkesstedet. Foreløpig er det for tidlig å fastslå årsaken til ulykken, men glatt veibane kan ha vært en medvirkende årsak til at føreren mistet kontrollen over bilen og havnet utfor veien.

Vaktsjef Trygve Kalleberg bekrefter at det har vært glatt på veiene i Asker og Bærum, og at politiet har bedt om strøing av veiene. Årsaken er regn som i nattekulden frøs til is i kjørebanen.

Ingen øyenvitner har meldt seg for politiet etter ulykken.

(NTB)