Lisbeth Husvik har sammen med Eddy, Brit og Halldis Aanes ventet i fem dager på å fly til Thailand hvor planen er å feire 30 års bryllupsdag og nyttår, skriver Aftenposten.no.

Marerittet begynte på mandag, da familien skulle reise med et fly fra Gardermoen med reiseoperatøren Ving.

Etter å ha boardet passasjerene til rett tid, taxet flymaskinen ut på rullebanen. Der kjørte det rundt i tre og en halv time, før flyet igjen parkerte ved gaten på Gardermoen. Avgangen var kansellert grunnet en kuldeskade på flyet.

Var optimist

Søndag morgen skulle flyet til Thailand gå 8.20. I morgentimene så det lovende ut, selv om ferden ble utsatt til 9.

— Nå er jeg optimist! sa Lisbeth Husvik til Aftenposten.no da de sto ved gaten og fikk delt ut taxfree-varene sine, som var blitt igjen på et annet fly, like før boarding.

Først klokken 10 taxet flyet med de uheldige passasjerene utover rullebanen.

«Omsider! Nå skal det bli godt å tine noen dager», skrev Lisbeth i SMS til Aftenposten.no. Man skulle kanskje tro at historien endte her, og at de tålmodige passasjerene endelig var i luften på vei til Thailand.

Lang mellomlanding i Estland

Men ved halv tre-tiden kom ny oppdatering:

— Nå har vi stått i Tallinn i snart tre timer mens vi venter på å fylle tankene med flybensin. Vi har kun fått et glass vann siden vi tok av, får nå utdelt litt snacks og sjokolade, men nå begynner dette virkelig å slite på krefter og humør, er beskjeden fra Husvik.

Hun forteller at de fleste om bord begynner å bli urolige og rastløse, og barna om bord er urolige. Mange av passasjerene er sultne.