Noen har funnet sekken til mannen som er savnet i Noresund i Krødsherad i Buskerud. Politiet vet fortsatt ikke hvor 48-åringen er, men leter med full styrke.

Sekken ble funnet ved riksvei 7 nord for Noresund samme natt som mannen forsvant.

-Det var en privatperson som kjørte forbi i bil som fant sekken. Da han hørte at det var en person savnet, leverte han inn sekken til politiet mandag morgen, sier operasjonsleder Ståle Versland i Nordre Buskerud politidistrikt.

Letepause

Etter en pause natten over på grunn av mørke, tåke og bratt terreng startet letingen opp igjen klokken 8 mandag morgen.

-Vi har lett langs riksvei 7 på så store strekninger at hvis han har gått til fots, er det usannsynlig at han har gått noe lenger enn det. Nå skal vi finlete i det samme området en gang til, opplyser politiet til NRK.

Både helikopter, hunder og letemannskaper deltar i søket.

-Vi har også en båt som søker i Krøderen, sier operasjonsleder Versland til NTB.

Kastet av

Den savnede, som opprinnelig er fra Island, var på vei fra Oslo hjem til Gol i Hallingdal natt til søndag. I Noresund sentrum måtte han gå av bussen på grunn av beruselse. Han ble meldt savnet av familien da han ikke kom hjem søndag.

Den savnede er 180 centimeter høy, han har fyldig halvlangt mørkt hår, en liten mørk bart og et lite fippskjegg. Da han ble borte, hadde han på seg olabukser og en mørk genser med flere farger på skulderpartiet. 48-åringen snakker norsk med islandsk aksent.