Fædrelandsvennens reporter var til stede ved funnstedet like nord for brannstasjonen i Kristiansand da dykkeren kom opp med kniven fra vannet. Funnet vakte straks stor interesse hos krimteknikerne på stedet. Leder for krimteknikerne i Agder, Gunstein Kallhovd, ble tilkalt til stedet for å ta hånd om funnet.

**Les også:

Drept mann dumpet i Otra**

Dykkere fra Kristiansand brannvesen har i hele går kveld og fredag formiddag saumfart elvebunnen like ved stedet mannen ble dumpet.

Tidligere er det blitt heist opp en tilhenger fra elvebredden like ved stedet mannen ble funnet. Tilhengeren blir også beskrevet som et interessant funn.

Krimteknikere har forseglet draps-leiligheten

Politiet har ennå ikke tatt seg inn i leiligheten hvor mannen i 20-årene skal ha blitt skutt og drept.

Det opplyser leder for krimteknikerne i Agder politidistrikt, Gunstein Kallhovd, til fvn.no.

Politifolkene som holder vakt utenfor det antatte åstedet for drapet er bevæpnet med skytevåpen. Ved 12-tiden jobber tre teknikere fra Kripos og to teknikere fra Agder politidistrikt på åstedet. Foreløpig konsentrerer krimteknikerne seg om å granske trappen hvor den drepte mannen trolig er fraktet ned.

Etterlyser vitner fra åstedet

Politiet har allerede gjennomført mange avhør av vitner i forbindelse med drapet i Gimleveien.

— Men vi vil ha kontakt med flere, sier politiadvokat Jan Tallaksen.

— Vi er fredag morgen spesielt interessert i å få kontakt med alle som har vært i området ved Gimleveien 8 onsdag og torsdag. Disse vitnene bes om å ringe vår tipstelefon 90945410. Gimleveien 8 er et interessant sted for oss, fordi det kan være et mulig åsted, sier Tallaksen.

Kriminapolitisentralens etterforskere er fredag morgen i gang med undersøkelser på Lund, både på det mulige åsted og funnstedet for liket. Siden det er to åsted og ukjent gjerningsmann har det vært behov for å supplere antallet kriminalteknikere som arbeider med drapssaken.

Navnet på den drepte er ikke frigitt fordi det ifølge politiadvokat Tallaksen ikke er gjennomført varsling av alle pårørende.

Politiet har cirka 20 etterforskere i arbeid med drapssaken fredag formiddag.

Allerede nå er det en rekke kondolanser på Facebooksiden til den som antas å være den drepte 21 år gamle mannen.