En kvinne og en mann fra Belgia og Nederland omkom da bilen de satt i kjørte av veien og havnet i elva Leira i Lom kommune lørdag formiddag.

De to var i Norge i forbindelse med innspillingen av den nederlandsk-belgiske versjonen av realityserien 71 grader nord.

– Vi kjenner foreløpig ikke årsaken til ulykken. Det vi vet er at de kjørte på en smal grusvei som svinger svakt inn mot en bru. Ved siden av broen kjørte bilen av veien og havnet opp ned i elva, sier operasjonsleder Sissel Svarstad i Gudbrandsdal politidistrikt til NTB.

Luftambulanser, politi og brannvesen rykket ut til ulykkesstedet da politiet fikk melding om ulykken fra andre trafikanter i 11.15-tida, men livet til de to sto ikke til å redde.

Ifølge administrerende direktør i Nordisk Film, Stein-Roger Bull, var det nordmenn som er med i TV-produksjonen, som fant bilen.

– Noen fra tv-teamet kjørte for å se etter dem da de ikke dukket opp til avtalt tid. Da fant de bilen. Hele produksjonsapparatet er sterkt preget av det som har skjedd, sier Bull til NRK.

Ulykken skjedde noen hundre meter fra riksvei 55, langs veien som fører til Leirvassbu.