Kvinnen som mandag formiddag ble funnet død i en hage på Hasseløy utenfor Haugesund sentrum, ble ikke utsatt for noe kriminelt.

Det var en nabo som oppdaget kvinnen og som varslet politiet klokka 10.40 mandag. Kvinnen bodde på Hasseløy, men ikke i huset ved hagen der hun ble funnet.

Politiet betegnet først dødsfallet som mistenkelig, men konkluderte senere mandag med at ingenting tydet på at hun var utsatt for noe kriminelt.

– Kvinnen skal rutinemessig obduseres, men ingenting tyder på at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet, sier leder for etterforskningsseksjonen i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt, Harald Berge, til NTB.

Kvinnen var bare delvis påkledd. Ifølge TV 2 var hun bare iført truse. Politiet kan ikke si noe om hva de tror dødsfallet skyldes, heller ikke om den døde var påført ytre skader. Polititjenestemenn foretok mandag en rundspørring i området for å bringe kvinnens identitet på det rene.

Hun bodde ikke i huset der hun ble funnet i hagen. Huset tilhører en småbarnsfamilie, som ikke var hjemme da kvinnen ble funnet.