En vits om tykke kvinnfolk florerer i dag på mailer i Norge. Avsender er tilsynelatende Carl Ivar Hagen, med mailadresse carl.i.hagen@stortinget.no.

— Ikke min vits

Men tro ikke at Frps formann har valgt ut nettopp deg som mottaker av sin vits. Den nevnte adressen er nemlig ikke Hagens, og han har ingen anelse om hvem som utgir seg for å være ham.

— Det er ikke meg i hvert fall. Jeg sitter ikke og sender ut vitser når jeg er på jobb. Jeg har mye annet å gjøre, sier Hagen til bt.no.

— Folk vil gjerne ha det moro med andre, og da bruker de oss kjente mennesker. Men de glemmer nettopp det at vi også er mennesker, ikke bare et navn de kan bruke, legger Hagen til.

Han har ingen planer om å bruke tid på å finne ut hvem som står bak spøken.

Vitsen

Har du ikke fått vitsen? Her er den:

Tre menn sitter i en bar og snakker om bursdagsgavene de har gitt sine respektive koner. Den første sier: "Jeg ga henne noe som går fra 0 til 100 på 6 sekunder." De andre to skjønner ikke hva han snakker om - så han forklarer at han kjøpte henne en Porsche - siden den hvite fargen passer så godt til hennes blonde hårfarge. Da sier den andre karen:

"Jeg kjøpte noe som går fra 0 til 100 på 4 sekunder!" "Det må være en Ferrari det!" sier de andre to smilende. "Stemmer det!" sier han. "Men hva kjøpte du til kona da?" spør de siste mannen. "Tja....jeg vil jo ikke briefe, men jeg kjøpte henne noe som går fra 0 til 100 på 2 sekunder."

"Det kan ikke stemme," roper de andre to "Ferrarien er den raskeste bilen som finnes." Da sier mannen: "Jeg har jo heller ikke kjøpt en bil....."

Se bildet under for å se hva mannen kjøpte: