Politiet har i ettermiddag valgt å gå ut med navn og bilde på fire menn, alle siktet og etterlyst for ranet av Norsk Kontantservice i Stavanger 5. april, hvor en politimann ble skutt og drept. Samtlige fire er siktet for grovt ran eller medvirkning til grovt ran, skriver VG Nett.

— Vi har valgt å gå ut med navn og bilde av de fire siktede for å få ytterligere informasjon og tips som kan føre til pågripelser, sier politiinspektør Bjørn Andersen ved Rogaland Politidistrikt til VG Nett.

— De siktede kan være bevæpnet og politiet vurderer dem som farlige.

De etterlyste:

Kjell Alrich Schumann (38): Ble pågrepet i Oslo tirsdag kveld. Leide en hybel på Roaldsøy før ranet. Ble observert på Domkirkeplassen om lag en time før ranet og senere i Bekkefaret. Han er sett i Stavanger i tiden rundt ranet. Schumann kalles «Skyggen» og skal ifølge VG Nett være venn av grunnleggeren av spionasjeutstyrbutikken Spy Shop i Oslo, som er varetektsfensgslet og siktet for ranet.

Ridvan Halimi (25): Bosatt i Oslo. Kommer opprinnelig fra Balkan og er borger av Serbia-Montenegro. Tidligere dømt for medvirkning til ransforsøk mot DnBs tellesentral på Løren i januar 2000. Også siktet for ranet mot Postens brevsenter i Oslo 27. oktober i fjor. Han har også en dommer for en rekke andre kriminelle forhold.

David Aleksander Toska (28): Fra Oslo. Kalles ifølge VG Nett «mesterhjernen» i kriminelle miljøer. Ble siktet 5. mai. Domfelt flere ganger. Tiltalt for innbrudd mot Gjensidige NOR på Bryn i Oslo for noen år siden.

Jusuf Hani : (23) Svensk-albaner, bosatt i en forstad til Gøteborg. Domfelt flere ganger. Etterforskerne setter ham i forbindelse med de øvrige tre svenskalbanerne som er siktet i saken, og har etterlyst ham over hele Europa.

Så langt er ni menn siktet for ranet i Stavanger.

ETTERLYST: Ridvan Halimi, født 11.05.79.
POLITIET
ETTERLYST: Jusuf Hani, født 20.10.80.
POLITIET
PÅGREPET: Kjell Alrich Schumann, født 08.04.66.
POLITIET
ETTERLYST: David Aleksander Toska, født 18.09.75.
POLITIET