– En 38 år gammel mann ble funnet død inne i Skårer Grill og Pizza av en kunde som meldte fra til politiet, sier jourhavende jurist Ellen Ilstad ved Romerike politidistrikt til NTB.

Den drepte 38-åringen jobbet på gatekjøkkenet. Han er identifisert, men politiet vil foreløpig ikke gå ut med identiteten av hensyn til de pårørende. Vedkommende er drept med et våpen, men politiet ønsker ikke å gå ut med hva slags våpen det er snakk om, av hensyn til etterforskningen. Det lokale politiet får bistand fra Kripos.

Uklart tidspunkt

Gatekjøkkenet drives av en norsk-pakistansk familie. Stedet skulle ha vært åpent til klokka 4, og mannen var alene på jobb.

Politiet på Romerike vet ennå ikke om noe er stjålet fra stedet.

– Dette vil først bli klart når de tekniske undersøkelsene er klare, sier Jens Bruun, lensmann i Lørenskog.

Politiet fikk melding litt før klokka 2 natt til søndag, men vet ikke nøyaktig når drapet skjedde.

– Vi antar foreløpig at drapet har skjedd en gang mellom klokka 00.50 og 01.30. Dette kan imidlertid være misvisende, og vi ber vitner som kan ha hørt eller sett noe både før og etter dette om å ta kontakt med politiet, sier Bruun til NTB.

Han forteller at en rekke vitner allerede har meldt seg, men at ingen av disse har kunnet gi opplysninger som gjør at politiet har noen konkrete mistenkte i saken.

Hørte skudd

En 49 år gammel kvinne som var ute og luftet hunden opplyser til VG Nett at hun hørte skudd omkring klokken 01.40, og en 17-åring som befant seg på en bensinstasjon 50 meter unna, sier han hørte flere enn to skudd.

– Det var ikke skudd fra automatvåpen. Det var tydelig opphold mellom skuddene. Jeg trodde det var fyrverkeri, sier han til VG Nett

VITNER: Politiet etterlyser vitner etter at en mann ble funnet drept i en pizzagrill på Skårer i natt.
Åserud, Lise