– Vi tror det dreier seg om en Audi A4, kanskje en A6. Bilen er tre-fire år gammel og har falske skilter med kjennetegn KH 36911. Fargen er antrasittgrå, opplyser etterforskningsleder Geir Hansen i Agder politidistrikt til NTB.

Politiet oppfordrer publikum som kan ha opplysninger om denne bilen eller ranet for øvrig til å kontakte dem.

Politiet fikk beskjed om ranet like ved rutebilstasjonen og togstasjonen i Kristiansand like etter klokken 10.30. To maskerte ranere gikk inn i banken og truet betjeningen med to håndvåpen. Ingen kom fysisk til skade i ranet. Ifølge NRK var det 8-10 kunder i banklokalet da ranet skjedde.

– Åstedsgranskerne har vært på stedet og sikret spor, og vi har også en video fra åstedet som vi går gjennom nå, sier Hansen.

Det er fremdeles uklart hvor mye penger de to ranerne fikk med seg. Banksjef Lars Pedersen i Sparebanken Sør opplyser til Fædrelandsvennen at han ikke kan si noe om ranerne har fått med seg penger.

Store styrker er nå på jakt etter ranerne, og også politidistriktene i nærheten av Agder er kontaktet. Politiet har satt opp sperringer og har fått tillatelse til å bevæpne seg.

STOR AKSJON: Politiet har store styrker ute for å fakke bankranerne.
Schrøder, Tor Erik