Mannen lå ruset og sov i en parkert bil i Kvadraturen i Kristiansand da han ble pågrepet i 2-tiden natt til mandag.

Bilen ble sett av øyenvitner i forbindelse med knivstikkingen i byen søndag morgen og var derfor etterlyst av politiet.

– Mannen vil bli avhørt av politiet så snart han er i stand til det, sier operasjonsleder Toralf Jørgensen i Agder politidistrikt til NTB.

Sammenheng

En kvinne (28) og en mann (30) ble begge lettere skadd i to knivstikkingsepisoder på to ulike adresser på Lund i Kristiansand like før klokken 10 søndag morgen. Politiet tror det er en sammenheng mellom de to episodene som skjedde i nærheten av hverandre.

– Kvinnen som ble knivstukket, har fortalt at hun ble overfalt bakfra av en mann mann med caps og hettegenser. Hun skal også ha blitt forsøkt ranet, sa operasjonsleder Arne Arnesen i Agder politidistrikt til NTB søndag.

Politiet har hatt samtaler med begge de knivstukne, men ikke formelle avhør. De vil bli formelt avhørt så snart det lar seg gjøre, opplyser politiet.

Til sykehus

Begge de skadde ble brakt til Sørlandet Sykehus i Kristiansand. Ved sykehuset får NTB opplyst at de to er skadd, og at tilstanden deres er stabil.

Ifølge politiet har ingen av de to alvorlige skader. Det var fest og bråk i et av husene i nærheten av åstedene i natt, men politiet vet ikke om de involverte deltok på festen.

De skadde ble funnet utendørs, men hvor selve knivstikkingen fant sted er ikke kjent.